შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, მხოლოდ ისე, რომ ძალიან არ ჩაიშალოს. გადავწუროთ ნახარში, დავნაყოთ ნიგოზი, ნიორი,ხმელი სუნელი,ქინძის თესლი,მარილი,წიწაკა,გავხსნათ ძმარში და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში ისე, რომ ლობიოს მარცვლები ძალიან არ დაიჭყლიტოს. გადავიტონოთ ლანგარზე და ზევიდან მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში.
5 მიზეზი, თუ რატომ უნდა მივირთვათ ბროკოლი ხშირად |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი