შემადგენლობა:
მომზადება:
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავაყაროთ შაქრის პუდრა და ავურიოთ კვერცხის ცილაში.
მიღებული მასიდან გავაკეთოთ პატარა ბურთულები.
ცხელ წყალში გავხსნათ შოკოლადი, დავდგათ ცეცხლზე და
ვადუღოთ, სანამ კარგად არ შესქელდება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ამოვავლოთ თითოეული ნიგვზის
ბურთულა შოკოლადში, მაშინვე შაქრის ფხვნილში და დავალაგოთ პერგამენტგადაფარებულ
თუნუქის ფურცელზე. შევდგათ დაბალ ცეცხლზე გახურებულ გაზქურაში 10 წუთი და გამოვიღოთ.
ქლიავის ჯემი |