ფაფუკი და გემრიელი კრემის რეცეპტი..!
შემადგენლობა:
მომზადება:
კრემის მოსამზადებლად სჯობს 30-35% ცხიმის შემცველობის ნაღები გამოვიყენოთ.
სათქვეფი, ჭურჭელი და ნაღები კარგად უნდა იყოს გაციებული.
ნაღები ჯერ ნელ-ნელა ვთქვიფოთ, შემდეგ თანდათანობით მოვუმატოთ მიქსერის სიჩქარე და მაქსიმალურამდე მივიყვანოთ. თანდათანობით, ნელ-ნელა დავუმატოთ შაქრის პუდრა. ნაღები როცა შესქელდება სიჩქარე თანდათანობით შევამციროთ. მნიშვნელოვანია, რომ ნაღები შეიძლება გათხელდეს ზომაზე მეტად ათქვეფით და კარაქად იქცეს. ათქვეფისას ყურადღება უნდა მივაქციოთ ზედაპირზე წარმოშობილ ტალღებს, როდესაც იგი შემაგრდება, მხოლოდ მაშინ შეიძლება შაქრის პუდრის და ვანილის დამატება.
მარციპანის ანგელოზები |
10 კვერცხიან ტორტს რამდენი ნაღები სჭირდება?
ფერის დამატება შეიძლება?