შემადგენლობა:
მომზადება:
ავთქვიფოთ კვერცხი და შაქარი, ჩავყაროთ შიგ ფქვილი და ავურიოთ კიდევ 5-6 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავუმატოთ იმავე კვერცხების თეთრად ათქვეფილი ცილა. დავასხათ ცომი ზეთწასმულ ორ ტაფაზე და შსვდგათ ღუმელში ორივე ერთად. გამოვიღოთ ის, რომელიც ადრე შეწითლდება, დავდოთ მასზე რომელიმე მურაბა ან ჯემი, გამოვიღოთ მეორეც, ზემოდან დავადოთ მურაბიან ცომს და ისევ შევდგათ ღუმელში 4-5 წუთით. შემდეგ გამოვიღოთ და გემოვნებით მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ნამცხვარი ‘’ჩიტის რძე’’ |