შემადგენლობა:
მომზადება:
ათქვიფეთ კვერცხის გული და შაქარი, დაამატეთ დარბილებული მარგარინი, მაწონი,სოდა და ფქვილი, ცომი შედეთ მაცივარსი 20-30 წუთი. გაყავით ორ ნაწილად.
ცხელ თუნუქის ფირფიტას წაუსვით ცხიმი და გააბრტყელეთ ცომი, გამოაცხვეთ ღუმელში. ცხელ ბისკვიტს ჩამოაჭერით გვერდები, წაუსვით ქიშმიშისა და ლიმონის ნაზავი, მოაყარეთ დაჭრილი , მოხალული ნიგოზი, ცივს წაუსვით მოხაღსული კრემი. გააფორმეთ ნამცხვრის მოჭრილი გვერდების ნაფხვენით, შაქრის პუდრით ან კრემით.
ლიმონისა და ქიშმიშის ნაზავი: ხორცსაკეპ მანქნაში გააატარეთ ქიშმიში, კურკაგამოცლილი ლიმონი და აურიეთ.
ნუშის ტორტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი