შემადგენლობა:
მომზადება:
გარგარი გარეცხეთ, გათალეთ, შუაზე გაჭერით და გამოაცალეთ კურკა. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. წასუვით ცხიმი ფორმას.კარაქი, შაქარი და კვერცხი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასისი მიღებამდე. დაუამტეთ ფქვილი, ნუში და ცომის საფხვიერებელი. ცომი მოათავსეთ ფორმაში.გარგარის ნაჭრები მოაწყვეთ ცომზე.არაჟანი, კვერცხის გული და შაქარი კარგად ათქვიფეთ და მოასხით გარგარიან ფენას. აცხვეთ 40 წთ.
ატმის კლაფოუტისი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი