შემადგენლობა:
მომზადება:
ათქვიფეთ კვერცხი და შაქარი, ჩაამატეთ კაკაო, გამდნარი კარაქი, მაწონი, ძმარში ან ლიმონის წვენში
გახსნილი სოდა, შეაზილეთ ფქვილი. მიიღებთ არაჟნის სისქის მასას. დადგით სითბოში 15-20 წუთი.
ცომი გაყავით ორ ნაწილად და გამოაცხვეთ ცალ-ცალკე.
ცხიმწასმულ პერგამენტის ფურცელზე გააბრტყელეთ ცომი და გამოაცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში.
გაციებულ ფირფიტებს წაუსვით შერეული კრემი და ზედაპირზე მოასხით ცხელი შოკოლადი.
ნამცხვარი ჯემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი