შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიო კარგად გარეცხეთ და გაარჩიეთ.კარგად მოხარშეთ და გადაწურეთ.
ტაფაზე მოათავსეთ კარაქი. როდესაც კარაქი გადნობას დაიწყებს დაამატეთ საფანელი
და კარგად ურიეთ,სანამ მასა კარგად არ შეყავისფერდება.
შემდეგ მოათავსეთ ლობიო,დაუმატეთ დაჭყლეტილი ნიორი,მოაყარეთ მარილი და კარგად აურიეთ.
გააჩერეთ დაახლოებით 5-7 წუთი საშუალო ტემპერატურაზე. შეგიძლიათ მიირთვათ
სხვადასხვა სოუსებთან ერთად.
ქათმის ხორცის კატლეტები |