შემადგენლობა:
მომზადება:
მწვანე ლობიო გავრეცხოთ, დავამტვრიოთ, მოვათავსოთ ზეთიან ქვაბში. ჩავამატოთ კანგაცლილი და
კუბიკებად დაჭრილი პომიდორი, დაჭრილი ხახვი, გაჭყლეტილი ნიორი, მოვაყაროთ
შაქარი,მარილი,დავასხათ წყალი, დავაფაროთ ხუფი და დავდგათ მაღალ ცეცხლზე 10 წთ..
ქვაბი კარგად შევანჯღრიოთ, დავუწიოთ ცეცხლს და მოვამზადოთ კერძი 20-25 წთ.
სამარხვო ვაფლი |
გემრიელია, მაგრამ შაქარი ცოტა ნაკლები უნდა და მწვანილებიც უხდება