მსხალი წითელი ღვინით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მთლიანი მსხლები გავრეცხოთ და ჩავაწყოთ ღრმა ფორმაში, მოვასხათ წითელი ღვინო, რომ

მსხლები მთლიანად დაფაროს. ჩავამატოთ მიხაკი და მოვაყაროთ შაქარი. გავახუროთ ღუმელი

150 გრადუსზე და მოვამზადოთ მსხლები დარბილებამდე. მზა მსხლები გავაციოთ და ღვინოსთან

ერთად შევდგათ მაცივარში 1 საათი. გადავიტანოთ გამზადებული მსხლები, ჭურჭელში,

მოვასხათ ღვინო და გავაფრმოთ ათქვეფილი ნაღებით

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის ჯემი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი