შემადგენლობა:
მომზადება:
სტაფილო და ზეთისხილი წვრილ ნაჭრებად დავჭღათ. კვერცხს მოვაშოროთ ნაჭუჭი და სიგანეზე გავჭრათ. ფრთხილად ამოვიღოთ კვერცხის გული, შევურიოთ მარილ იდა ნადუღი სანამ ერთგვაროვან მასას მივიღებთ. კვერცხის გულის მასა გავყოთ ოთხად, გავაკეთოთ გუნდები და ფრთხილად მოვათავსოთ მოხარშულ ცილაში. ზემდაონ დავახუროთ ცილის მეორე ნაწილი.
კვერცხის გულის ნაწილს თვალების ადგილას გავუკეთოთ ზეთისხილი, პირის ადგილას კი-სტაფილო.
წიწაკის სოუსი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი