შემადგენლობა:
მომზადება:
კარტოფილი გაფცქვენით, გარეცხეთ და გააშრეთ. ტაფაში გააცხელეთ ზეთი და ნახევარი კარაქი, ჩაყარეთ
კარტოფილი და ხშირად მოურიეთ. 20 წუთის შემდეგ დააყარეთ მარილი და პილპილი. დაჭერით ხახვი
და სტაფილო, დაფნის ფოთოლთან ერთად დაუმატეთ კარტოფილს და მოშუშეთ კიდევ 20 წუთით.
მრგვლად დაჭერით ნიორი და დააყარეთ ბოსტნეულს. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით, მოაყარეთ
ქონდარი და კდიევ 10 წუთით გააჩერეთ ცეცხლზე. ცივ წყალში გარეცხეთ ქათმის ღვიძლი და დაჭერით.
დარჩენილ კარაქში შეწვით გასუფთავებული ღვიძლი და შეურიეთ ბოსტნეულს. გარეცხეთ და გააშრეთ
ოხრახუში. შემწვარი ღვიძლი მორთეთ დაჭრილი ოხრახუშით.
კარტოფილი ბეშამელის სოუსში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი