შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი, შაქარი და კვერცხი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ რომი, ჯავზი, ნუში და ერთმანეთში არეული ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი. მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. ქვაბში გააცხელეთ ზეთი. ცხელი იქნება მაშინ, როდესაც ზეთში ჩაშვებული ხის წკირი პატარა ბურთულებს გაიკეთებს. 1 ჩაის კოვზით აიღეთ ცომის პატარა გუნდები, ჩაუშვით მდუღარე ზეთში და კარგად დაბრაწეთ. დასაწურად დააწყვეთ ქაღალდზე და მოაყარეთ შაქარი.
შუ სგუშონით |
ygemrielesiaa