შემადგენლობა:
მომზადება:
სტაფილო და წიწაკა კუბებად დავჭრათ, კარტოფილი- საშუალო ზომის ნაჭერებად. წმინდად დაკეპილი ხახვი ზეთში 1 წუთი ვშუშოთ, დავუმატოთ წიწაკა და განვაგრძოთ შუშვა. 1-2 წუთში დავუმატოთ სტაფილო, მოვაყაროთ დაფხვნილი ბულიონის კუბი.1 -2 წუთში ბოსტნეული ქვაბში გადავიტანოთ, დავასხათ წყალი, როცა ადუღდება, კარტოფილი ჩავუმატოთ. შემდეგ ჩავდოთ მდნარი ყველი და მოვურიოთ, რომ გაიხსნას. წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ წმინდად დაჭრილი მწვანილი და ქვაბი ცეცხლიდან გადმოვდგათ.
თევზის ბულიონი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი