შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსამდე. კექსუნების საცხობ ფორმას წაუსვით ცხიმი ან შიგ ქაღალდის ფორმები ჩასვით. ათქვიფეთ კვერცხი, შაქარი და კარაქი ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. შეურიეთ შოკოლადის კარაქი,მიწისთხილი და კაკაო. ბოლოს დაუმატეთ ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი. ჩაასხით ცომი ფორმებში, შედგით ღუმელში და აცხვეთ 15 -20 წთ. გამოიღეთ ღუმლიდან, გააგრილეთ 5 წთ. და ამოიღეთ კექსუნები ფორმებიდან.
ნუთელას და ბანანის ტოსტი |