შემადგენლობა:
მომზადება:
საცხობ ფირფიტაზე დავაფინოთ პერგამენტი. ჯამში ჩავდოთ კარაქი და კარგად დავსრისოთ, დავამატოთ შაქარი და ავურიოთ კარგად. შევურიოთ კვერცხი, ვანილის ექსტრაქტი, ფორთოხლის ცედრა ავურიოთ კარგად, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი და კიდევ ავურიოთ, მიღებული მასა ორ ნაწილად გაყოთ და ერთი ნაწილი დავდოთ საცხობ ფირფიტაზე, გავანაწილოდ ბოლომდე, შემდეგ დავასხათ მარწყვის ჯემი, გავანაწილოთ და დარჩენილი ცომის მასა დავაფშვნათ თავზე. ვაცხოთ 30 წუთის განმავლობაში.
ტირამისუ |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი