შემადგენლობა:
მომზადება:
1. ფორმას წასუვით ცხიმი ან ჩააფინეთ პერგამენტი. დაფხვენით ორცხობილა. დაუმატეთ ერთმანეთში კარგად არეული მარციპანის დ კარაქი.
2. მიღებული მასა მოათავსეთ ფორმაში და დატკეპნეთ.
3. ზემოდან წასუვთ არაჟანი. მარწყვი გარეცხეთ, მოაცილეთ ყუნწები და გაანაწილეთ ნამცხვარზე. ზემოდან მოაყარეთ ქოქოსის ფანტელი და დაგით გრილ ადგილას 1 სთ.
შოკოლადი ფენოვან ცომში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი