ინდური გამაგრილებელი სასმელი არის ორგვარი : ტკბილი და მარილიანი.
ამჯერად მარინიანს გთავაზობთ
მასალა:
მომზადება:
დაბალ ცეცხლზე მოხალეთ ძირას თესლები სანამ ოქროსფერი არ გახდება და სუნს არ დააყენებს, შემდეგ დაკეპეთ თესლები (ან დაფქვით) , შემდეგ ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ ბლენდერთი და დაახლოებით ერთი წუთი დააბლენდერეთ, ისე რომ ერთგვაროვანი მასა მიითოთ. მიღებული სასმელი გაანაწილეთ ჭიქებში , თქვენი გემოვნებით ყინულის ნატეხები ჩაყარეთ და მიირთვით ცივად .
ფორთოხლის და ვაშლის წვენი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი