მანდარინის ხილფაფა

შემადგენლობა:

მომზადება:

3 კგ მანდარინზე ავიღოთ 3 კგ შაქარი. მანდარინის ყვითელი აკნი ჩავახეხოთ შაქარში. კანგაცლილი მანდარინები დავსრისოთ ხის კოვზით, ჩავყაროთ შიგ შაქარი და დავტოვოთ ასე მეორე დღემდე. მეორე დღეს ეს მასა დავსხათ სამურაბე ტაშტზე და 30-40 ვადუღოთ. ნელთბილი ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ გაცივების შემდეგ.

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ვანილის ნაყინი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი