მაკარონი ყველით

მოამზადეთ მაკარონი იტალიური რეცეპტით! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ღუმელი 200-225 გრადუსამდე. 2-3 ლ ადუღებულ წყალში მოხარშეთ მაკარონი, დაამატეთ

ზეთი და 10 წუთი ხარშეთ. გადაღვარეთ წყალი და დატოვეთ დასაწრეტად.

სოუსის გასაკეთებლად: ერთმანეთში აურიეთ ყველი, არაჟანი და კვერცხი, დაამატეთ ნიორი, ოხრახუში

და ლიმონის რბილობი, შეზავეთ მარილით და პილპილით. ყველის მასა ჩაუშვით მაკარონში, დაამატეთ

კარაქი. მოათავსეთ საცხობ ფორმაში ბეკონის ნაჭრებთან ერთად და 40 წუთი აცხვეთ ღუმელში.

მაკარონი ყველით

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფარშირებული სოკო





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი