შემადგენლობა:
მომზადება:
მაკარონი მოვხარშოთ. ტაფაზე დავასხათ ზეთი, მოვათავსოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი,
წითელი წიწაკა და ღვინო, კარგად ვურიოთ, დავამატოთ პომიდვრის სოუსი და ვადუღოთ 5 წთ.
შემდეგ დავამატოთ კალმარები, კიდევ ვადუღოთ 3 წთ. ბოლოს მოხარშულ მაკარონს დავამატოთ ეს მასა,
დავამატოთ აგრეთვე, პილპილი მარილი და ოხრახუში, კარგად ავურიოთ.
თევზი ბერძნულად |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი