შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზის გასუფთავებულ ნაჭრებს მოაყარეთ პილპილი და მარილი, დაასხით ზეთის ნაწილი და შეწვით ღუმელში. დროდადრო დაუმატეთ ზეთი. ნუში და ქიშმიში მოხალეთ ცოტაოდენი ზეთში. დაჭერით პომიდორი, მოთუშეთ დარბილებამდე, გაატარეთ საცერში და ადუღეთ შესქელებამდე. თევზი გადმოიღეთ ლანგარზე, ზემოდან მოაყარეთ მოხალული ნუში და ქიშმიში და მოასხით პომიდვრის სოუსი.
თევზის ბუღლამა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი