შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ ლობიო და ქონდარი. დაჭერით ლორი. დაჭერით ხახვი. ქვაბში შეაწითლეთ ლორი, სანამ ცხიმი
არ გამოდნება. დაამატეთ დაჭრილი ხახვი. ორივე ერთად მოშუშეთ, სანამ ოქროსფერს არ მიიღებს. დაუმატეთ
ლობიო და ქონდარი და 150 მლ მარილიანი წყალი.
ქვაბს დაახურეთ და ადუღეთ 20-30 წთ, სანამ ლობიო არ დარბილდება. შეაზავეთ მარილით და მოაყარეთ
მწვანე ხახვი.
წიწაკები ლორით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი