ლობიო ლორით

გემრიელი  კერძის საკმაოდ მარტივი რეცეპტი..!

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოხარშეთ ლობიო, გადაწურეთ. ალყა-ალყა დაჭრილი ხაახვი მოთუშეთ ცხიმში, დაამატეთ ასანთის ღერების ზომაზე დაჭრილი ლორი. მოშუშული ნაზავი დააამატეთ ლობიოს, შეკმაზეთ  მარილით, პილპილით, წიწაკით, ლიმონის ცედრით ( ლიმონის ცედრა აიღეთ დანის წვერით). თუ მიღებული მასა ძალიან მშრალია, დაამატეთ ცოტა მდუღარე წყალი. სუფრაზე მიტანის წინ შეგიძლიათ მოაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი ან ქინძი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის რულეტი