გემრიელი კერძის საკმაოდ მარტივი რეცეპტი..!
შემადგენლობა:
მომზადება:
მოხარშეთ ლობიო, გადაწურეთ. ალყა-ალყა დაჭრილი ხაახვი მოთუშეთ ცხიმში, დაამატეთ ასანთის ღერების ზომაზე დაჭრილი ლორი. მოშუშული ნაზავი დააამატეთ ლობიოს, შეკმაზეთ მარილით, პილპილით, წიწაკით, ლიმონის ცედრით ( ლიმონის ცედრა აიღეთ დანის წვერით). თუ მიღებული მასა ძალიან მშრალია, დაამატეთ ცოტა მდუღარე წყალი. სუფრაზე მიტანის წინ შეგიძლიათ მოაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი ან ქინძი.
ხორცის რულეტი |