შემადგენლობა:
მომზადება:
ლორი თუ ძალიან მარილიანია, წამოვადუღოთ და წყალი გადავღვაროთ, თავიდან დავასხათ წყალი,
დავუმატოთ ლობიო და მოვხარშოთ.
როდესაც ლორი მოიხარშება, ამოვიღოთ, ლობიოს დავუმატოთ დაჭრილი ნიახური, დაფნის ფოთლები
და 2 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი.
ლორი წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ დარჩენილი წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვშუშოთ.
მზა ლობიო ჩავზილოთ, დავუმატოთ აჯიკა, ნიორი, ლორი, ქინძი და რამდენიმე წთ ვადუღოთ.
ხორცის ბურთულები ყაბაყით |