შემადგენლობა:
ცომისთვის:
გულსართისთვის:
მომზადება:
თბილ წყალში გავხსნათ საფუარი და მოვზილოთ ცომი. დავდგათ სითბოში, რომ ამოვიდეს. ცომი სულ ცოტა ორჯერ უნდა ჩაიზილოს. ლობიოს დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. როცა გამზადდება, გადვუწუროთ წყალი, ჩავზილოთ,მოვაყაროთ სუნელები,მარილი,წვრილად დაჭრილი მწვანილები და ზეთში მოხრაკული ხახვი. ამოფუებული ცომი გავყოთ საშუალო გუნდებად. გავაბრტყელოთ,შუაში ჩავდოთ ლობიოს გული,მოვუკრათ თავი ხინკალივით,კარგად გავაბრტყელოთ და შევწვათ ორივე მხრიდან.გამზადებულ ლობიანს გადავუსვათ სამარხვო მარგარინი.
ჭარხლის და სტაფილოს სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი