კუჭმაჭის ხარშვისას ნახარშს ხშირად მოაცილეთ ქაფი. მოხარშვის შემდეგ კარგად გააგრილეთ, რომ ადვილად დაიჭრას!
შემადგენლობა:
მომზადება:
გაასუფთავეთ გოჭის კუჭმაჭი, გარეცხეთ და მოხარშეთ. სანამ კუჭმაჭი იხარშება, ნიგოზი გაატარეთ
ხორცსაკეპ მანქანში დარჩეულ ინგრედინეტებთან ერთად. მოხარშული კუჭმაჭი გარეცხეთ,
გააგრილეთ და დაჭერით თანაბარი ზომის კუბებად. დაჭრილ კუჭმაჭს შეურიეთ გატარებული
ნიგვზიანი მასა. თქვენი გემოვნებით შეაზავეთ ძმრითა და მარილით. გამზადებულ კუჭმაჭს
სურვლისამებრ მოაყარეთ ბროწეულის ან კოწახურის მარცვლები.
მწვანე ლობიო ნივრითა და ზეთით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი