შემადგენლობა:
მომზადება:
გოგრა გახეხეთ წვრილად, კანგაცლილი ფორთოხალი დაჭერით თხელ ნაჭრებად.
გოგრა და ფორთოხალი შეურიეთ ერთმანეთს, დაუმატეთ შაქრიანი ვანილი და ხარშეთ 15 წთ. გააგრილეთ და გასრისეთ. გოგრიან მასას შეურიეთ გამდნარი კარაქი, ათქვეფილი კვერცხი, ფქვილი და მოზილეთ ცომი.
ცომი გააბრტყელეთ 0.5 სმ-ის სისქეზე, დაჭერით მართკუთხედებად და ჩანგლით დაჩხვლიტეთ.
ცომი მოათავსეთ ცხიმწასმულ საცხობ ფირფიტაზე და აცხვეთ ღუმელში 180 გრადუს-ზე 20 წთ.
ალფახორები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი