კორკოტი ანუ წანდილი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნეთბილ წყალში. შემდეგ წყალი გადავწუროთ, ბურღული კი მოვათავსოთ მშრალ ტაფაზე და ოდნავ მოვხალოთ. მოხალული მარცვლები ჩავყაროთ მდუღაღეში და ვხარშოთ დაახლოებით 2 სთ. მოხარშული ბურღულიდან გადმოვწუროთ ნახარში სითხე, ბურღული კი მოვათავსოთ დიდ ლანგარზე, შევურიოთ შაქარი  ან თაფლი, ზემოდან მოვაყაროთ დანაყილი ნიგოზი და მივიტანოთ სუფრაზე.

 

 

 

კორკოტი ანუ წანდილი

4 (80%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

წითელი მუსი





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*მერი says:

    რაც არ იცი რატომ წერ

დატოვეთ კომენტარი