შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნეთბილ წყალში. შემდეგ წყალი გადავწუროთ, ბურღული კი მოვათავსოთ მშრალ ტაფაზე და ოდნავ მოვხალოთ. მოხალული მარცვლები ჩავყაროთ მდუღაღეში და ვხარშოთ დაახლოებით 2 სთ. მოხარშული ბურღულიდან გადმოვწუროთ ნახარში სითხე, ბურღული კი მოვათავსოთ დიდ ლანგარზე, შევურიოთ შაქარი ან თაფლი, ზემოდან მოვაყაროთ დანაყილი ნიგოზი და მივიტანოთ სუფრაზე.
წითელი მუსი |
რაც არ იცი რატომ წერ