კომბოსტოს შნიცელი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. კომბოსტოს ფურცლები გათუთქეთ მარილწყალში. ლორის ნაჭრები შეწვით. კვერცხს შეურიეთ 2 ს/კ წყალი და ათქვიფეთ.
  2. კომბოსტოს ფურცლებს მოაცილეთ უხეში ადგილები. თითოეულ ფურცელზე მოათავსეთ ლორი და ყველი, მოაყარეთ პილპილი და კონვერტისებურად გადაახვიეთ.
  3. შნიცელი ამოავლეთ ფქვილში, შემდეგ – ათქვეფილ კვერცხსა და დაფხვნილ ორწცხობილაში და შეწვით. პომიდორი დაჭერით სქელ რგოლებად.
  4. ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი, დაუმატეთ დანაყილი ნიორი და შეწვით პომიდორი. გადაიტანეთ თეფშზე, მოასხით ტაფაში დარჩენილი წვენი, დაუმატეთ მარილი, პილპილი და მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი. გვერდით დაუდეთ შნიცელი. შეგიძლიათ გააფორმოთ მწვანილით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი პომიდვრის სოუსით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი