შემადგენლობა:
ცომისთვის:
გულისთვის:
მომზადება:
ფქვილით, მარილით და ცივი წყლით მოვზილოთ მაგარი ცომი. გავაბრტყელოთ 2 მილიმენრის სიმაღლეზე, ამოვჭღათ რგოლები, კარგად გავაბრტყელოთ და ჩავდოთ კომბოსტოს გულსართი,რომელიც ასე მზადდება: კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, მოვშუშოთ ზეთში, მოვაყაროთ მარილი, პიპილი და შაქარი. კომბოსტოს პელმენი ჩავყაროთ ადუღებულ მარილიან წყალში. გადავიტანოთ მოხარშული პელმენი გაშლილ თეფსზე და ზემოდან მოვაყაროთ მწვანილი.
ლობიო ტომატში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი