შემადგენლობა:
მომზადება:
კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ ცოტა მარილი, გავაჩეროთ 3-4 საათი და გავწუროთ. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიახური, ოხრახუში, ქინძი, კამა, ნიორი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ზაფრანა ( ყვითელი ყვავილი), წიწაკა, მარილი, ძმარი ზეთი. ყველაფერი ეს კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე, ჩავდოთ ქალებში და დავასხათ თავისივე წვენი. ასეთი სალათი შეიძლება შევინახოთ გრილ ადგილას გარკვეული დროით.
ნიგვზიანი სალათა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი