შემადგენლობა:
მომზადება:
ათი კვერცხი მაგრად მოხარშეთ, გაფცქვენით, წმინდად დაჭერით, მარილი მოაყარეთ.
ერთ ჭიქა რძეში ჩაყარეთ ფქვილი, სქლად მოხარშეთ, გააციეთ, კვერცხებში აურიეთ წმინდად დაჭრილი
კამა და ჩაყარეთ,ბოლოს დაუმატეთ ყველი, გააკეთეთ კატლეტები,
ათქვეფილ კვერცხში ამოავლეთ, შემდეგ ამოავლეთ საფანელში.
ტაფაზე დაასხით ზეთი, და შეწვით ორივე მხრიდან.
გამომცხვარი გოგრა და ქათმის ხორცი |