შემადგენლობა:
მომზადება:
5 კვერცხი და 250 გრ შაქარი ავთქვიფოთ . 10 წუთის შემდეგ ჩავასხათ შიგ 1 ჩ.ჭ მაწონი, 1 ჩ.ჭ დანაყილი ნიგოზი, 3 ს.კ თეთრი პურის ფქვილი და 1 ს.კ წვრილად დაჭრილი ფორთოხლის კანი. თუ ეს უკანასკნელი გამხმარია, ის უნდა დავნაყოთ და ისე ჩავყაროთ. ” ჩუდოს” ჩავუსვათ ზეთი ან მარგარინი, მოვაყაროთ დანაყილი ორცხობილა, ჩავასხათ შიგ ეს თხელი ფაფისებრი ცომი და გამოვაცხოთ. გამომცხვარ კექსს მოვასხათ შოკოლადის მინანქარი.
ნამცხვარი ფხვიერი ზედაპირით |
20 გრამი რა ცოტაა? მეტი არაა საჭირო?
ამ მასალისთვის საკმარისია. თუ სხვა მასალებს უფრო მეტი რაოდენობით გამოიყენებთ, რათქმაუდნა მარგარინიც უფრო მეტი დასჭრიდება.
რამდენი გრადუსით ეს არ უნდა თქვათ?
180 გრადუსზე უნდა გამოაცხოთ.