შემადგენლობა:
მომზადება:
ნიგოზი დავჭრათ წვრილად. ქიშმიშს დავასხათ თბილი წყალი და გავაჩეროთ 10 წუთი, შემდეგ ქიშმიში გავაშროთ. კვერცხს დავამატოთ შაქარი, ვანილი და კარაგად ავთქვიფოთ, შემდეგ დავამატოთ არაჟანი, დარბილებული კარაქი და კარგად ავურიოთ, დავამატოთ ფქვილი, სოდა, ქიშმიში, ნიგოზი და კვლავ ავურიოთ. მომზადებული ცომი ჩავსხათ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში, დაახლოებით 20–30 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
პუდინგი ქიშმიშით |
Gavakete dges da dzalian dabali gamovida naxevari forma daaxlovebit.