კატლეტი წიწიბურით და ბრინჯით

მომზადება:

კარგად მოხარშეთ ცალცალკე თითო ჭიქა წიწიბურა და ბრინჯი. გაწურეთ, გაატარეთ ხორცსაკეპში, მასთან

ერთად გაატარეთ აგრეთვე, 2თავი ხახვი, 3 კბილი ნიორი, წიწაკა, 30-30 გრ  მწვანილი გემოვნებით.

დაუმატეთ შავი პილპილი, მარილი, მარილი, 2 ც კვერცხი. კარგად აურიეთ, დაყავით გუნდებად. ამოვლეთ

საფანელში და შეწვით ცხიმში ორივე მხრიდან. გარნირად გამოიყენეთ შემწვარი კარტოფილი.

 

კატლეტი წიწიბურით და ბრინჯით

3.8 (76.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცი მდოგვით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი