შემადგენლობა:
მომზადება:
წიწიბურასა და ბრინჯს ცალ-ცალკე მოვხარშავთ. შემდეგ ერთმაეთში ავურევთ და ხორცსაკეპ მანქანაში გავატარებთ ან დავჭყლიტავთ ( როგორც უფრო მოსახერხებელი იქნება). შემდეგ წყალში დამბალ შავ პურს, გატარებულ ნიორს და მწვანილებსაც დავუმატებთ. კვერცხს დავახლით და მარილითა და წიწაკით შევაზავებთ. სასურველ ფორმებს მივცემთ, ფქვილში ამოვავლებთ და ტაფაზე შევწვავთ.
ლობიო ტომატში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი