შემადგენლობა:
მომზადება:
მაგრად მოხარშული კვერცხები დავჭრათ წვრილად და ავურიოთ ორ ჩ.ჭ რძეში -მოხარშული თაფნაფქვი ბურღული ფაფაში, რომელიც ცხელი უნდა იყოს, რათა კვერცხი კარგად აილესოს. მოვაყაროთ მარილი, ცოტა შავი პილპილი, მივცეთ კატლეტის ფორმა, ამოვავლოთ დანაყილ ორცხობილაში და შევწვათ ზეთწასმულ(ერბოწასმულ) ტაფაზე.ასევე მოვიქცევით კვერცხის ფხვნილის ხმარების შემთხვევაში, მხოლოდ მოხარშული კვერცხის მაგიერ ფაფაში ავურევთ თბილ წყალში გახსნილ კვერცხის ფხვნილს.
ხბოს ფილე ბოსტნეულით |