შემადგენლობა:
მომზადება:
კარტოფილის მოვხარსოთ კანიანად, გავაციოთ, გავფცქვნათ და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან
ერთად. დავუმატოთ კვერცხი და ცოტაოდენი ფქვილი. ხორცი მოვხარსოთ, გავაციოთ და გავატაროთ
ხორცსაკეპ მანქანაში. შევურიოთ კარტოფილის და ხორცის ფარში ერთამანეთს, მოვაყაროთ მარილი, გავაკეთოთ
კატლეტები, ამოვავლოთ საფანელში და შევწვათ ცხიმში ორივე მხრიდან.
სოკოს ჟულიენი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი