კატლეტები ინდაურის ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ინდაურის ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და ჩავაწყოთ სოუსში, რომელიც ასე მზადდება: მაიონეზი,

მარილი,შაქარი,სახამებელი,წითელი წიწაკა კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, ჩავაწყოთ ხორცი და შევდგათ

მაცივარში 12 საათი. ტაფაში ავადუღოთ ზეთი, სუფრის კოვზით ფრთხილად ჩავაწყოთ მიღებული მასა და

შევწვათ ორივე მხრიდან ოქროსფრად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ყაბაყის პიცა