შემადგენლობა:
მომზადება:
1. კარტოფილი დაჭერით კუბიკებად. ხახვი დაჭერით წვრილად, ოდნავ მოშუშეთ და შეურიეთ კარტოფილს. დაუმატეთ ძმარი.
2. ჟელატინი დაალბეთ ანადუღარ ცივ წყალში, სანამ არ აფუვდება. შემდეგ გახსენით ცხელ ბულიონში. ყველი, პირშუშხა, არაჟანი, მდოგვი და დაჭრილი კამა შეურიეთ ჟელატინიანი ბულიონის ნახევარს. დაუმატეთ კარტოფილიანი მასა.
3. ორაგულის ფილე დაჭერით კუბიკებად. დორმაში მონაცვლეობით გაანაწილეთ კარტოფილიანი მასა სა დაჭრილი ორაგულის ფილე. ბოლოს მოაყარეთ კამა და მოასხით დარჩენილი ჟელე.
4. გადმოიღეთ ფორმიდან და დაჭერით თხელ ნაჭრებად. სუფრასთან მიტანის წინ ნაჭრები მორთეთ კამის ღერებით.
გამომცხვარი თევზი პომიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი