შემადგენლობა:
მომზადება:
გულსართი:
მოხარშეთ კარტოფილი, გაფცქვენით და გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი მოშუშული ხახვი,პილპილი,მარილი და აურიეთ.
ცომი:
ჯამში გააკეთეთ ფქვილის ჭა, მოაყარეთ მარილი, ჩაასხით 0.4 ლიტრი ნელთბილი წყალი და მოზილეთ მაგარი ცომი.
გააბრტყელეთ ცომი თხელ ფენად, დაჭერით მრგვლად.ცომის ყოველ ნაჭერს დადეთ 1ჩ.კ კარტოფილის გულსართი და მოახვიეთ. მოზრდილი ქვაბით აადუღეთ წყალი, ჩაამატეთ მარილი და მდუღარეში ჩაყარეთ ხინკალი, ფრთხილად მოურიეთ ხის კოვზით, რომ არ მიიკრას. ადურეთ 5-7 წუთი და ამოიღეთ გაშლილ ლანაგაზე. სუფრაზე მიტანის წინ მოასხით გამდნარი მცენარეული ცხიმი.
ქლიავის მურაბა თხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი