შემადგენლობა:
მომზადება:
200-250 გრადუსამდე გააცხელეთ ღუმელი. კარტოფილი გაფცქვენით და გარეცხეთ. არაჟანი და კვერცხები
ერთმანეთში აურიეთ. კარტოფილი გახეხეთ და მიამატეთ კვერცხის ნაზავს. დაუმატეთ პარმეზანის
ყველი და ქონდარი.საცხობ თუნუქის ფურცელს წაუსვით კარაქი,დაასხით კარტოფილის ნაზავი და შედგით
ღუმელში. აცხვეთ 20 წთ. გარეცხეთ,თხელ ნაჭრებად დაჭერით პაიდორი და მოცარელა. პიცა მორთეთ
პომიდვრით და სალიამის ნაჭრებით. შეაზავეთ მარილით და მოცარელათი, შეაბრუნეთ ღუმელში 20 წთ.
ამჯერად დაბალ ტემპერატურაზე. ღუმელი გამორთეთ და პიცა 5 წთ-ით შიგ დატოვეთ. სუფრაზე
მიტანის წინ მოაყარეთ პილპილი.
საქონლის ხორცი ღვინის სოუსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი