შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ კარტოფილი და ჩაყარეთ მარილწყალში ქვაბში. ადუღეთ 20 წუთი. მოხარშვისთანავე
გადაღვარეთ წყალი და ცხელივე გაფცქვენით. ხახვი წვრილად დაჭერით. დაჭრილი ლორი შებრაწეთ ტაფაზე,
დაამატეთ კარტოფილი, ხახვი და ერთად მოშუშეთ. დაამატეთ კარტოფილი,ხახვი და მოშუშეთ ლორის
ცხიმში. გათქვიფეთ ერთად კვერცხი და რძე, შეაზავეთ მარილით. ოხრახუშით, მწვანე ხახვით.
მოასხით კვერცხის ნაზავი შემწვარ კარტოფილს და აცხვეთ 10 წუთი, სანამ ომლეტის ზედაპირი
ოქროსფერი არ გახდება. გადმოიღეთ ომლეტი ლანგარზე და სუფრაზე მიიტანეთ მწვანე სალათასთან
ერთად.
ხორცის ბურთულები არაჟნით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი