შემადგენლობა:
მომზადება:
კარტოფილი გაფცქვენით და ჩაჭერით მარაოსებურად, წაუსვით კარაქი, მოაყარეთ სანელებლები და დაჭრილი მწვანე ხახვი. ჩააწყვეთ ტაფაში, დაასხით 100 გ წყალი და შუშეთ 40 წთ. 200 გრადუსზე.წითელი ხახვი და პრასი დაჭერით რგოლებად, დაუმატეთ კუბიკებად დაჭრილი ძეხვი და ანანასი და შუშეთ ზეთში 3 წთ.დაასხით ბულიონი და შუშეთ კიდევ 3 წთ. დაუმატეთ მარილი, პილპილი, არაჟანი , აჯიკა და კარი.კარტოფილი სუფრასთან მიიტანეთ მუშუშულ ძეხვთან და ანანასთან ერთად. სურვილისამებრ გააფორმეთ მწვანილით.
გამომცხვარი თევზი ნიგვზის სატენით |