კალმახი ნუშით

შემადგენლობა:

მომზადება:

კალმახი გარეცხეთ ცივ წყალში, გააშრეთ, მოასხით ლიმონის წვენი და გააჩერეთ 15 წუთით. მოაყარეთ

მარილი და პილპილი. თევზი ამოავლეთ ჯერ ფქვილში, მერე-ათქვეფილ კვერცხში,

ბოლოს-გატარებულ ნუშში.

ზეთი 170 გრადუსამდე გააცხელეთ და შეწვით კალმახი. შემწვარი თევზი მორთეთ კამით და ლიმონის

ნაჭრებით. მიირთვით კარტოფილის პიურესთან და მწვანე სალათასთან ერთად.

კალმახი ნუშით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თევზის ბურთები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი