შემადგენლობა:
მომზადება:
მოამზადეთ საჭირო ინგრედიენტები: გამოშიგნული თევზი, მწვანილი,ხახვი,ნიგოზი და სუნელები. თევზს ფრთხილად გამოაცალეთ ხერხემლის ძვალი. შემდეგ დაამატეთ ალყა-ალაყა დაჭრილი ხახვი. შეურეით ბროწეული.მის ნაცვლად შეგიძლიათ წითელი მოცხარი გამოიყენოთ. ნიგვზის მასა თევზის მუცელში მოათავსეთ. თევზის მუცელი ხის ჩხირებით შეკარით. თევზი მოათავსეთ ზეთმოსხმულ ტაფაზე და 10-15 წუთის განმავლობაში მაღალ ტემპერატურაზე შეწვით.
თევზი ჭარხლით და სოუსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი