კაკაოს ნამცხვარი ალუბლით

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

მინანქარი:

მომზადება:

ფქვილს მოვაყაროთ სოდა, მარილი,კაკაო, ვანილი და კარგად ავურიოთ. მოვასხათ ზეთი, ძმარი, ცივი წყალი და მ ოვზილოთ ცომი. გადავიტანოთ მიღებული მასა ჩვენთვის  სასურველ ცხიმიან ფორმაში და გამოვაცხოთ 180 გრადუს ტემპერატურაზე 30-40 წუთი. გაციებულ ნამცხვარს გადავუსვათ მინანქარი,რომელის მზადდება ასე: კაკაო,თააფლი, შაქარი და წყალი ავურიოთ ერთმანეთში,ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 2-3 წუთი და თბილი გადავუსვათ ნამცხვარს. ბოლოს კი

ზემოდან მოვაყაროთ ალუბალი.

კაკაოს ნამცხვარი ალუბლით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ‘’ჩიტის რძე’’