კაკაოიანი ბურთულები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ღრმა ტაფა გააცხელეთ და მოათავსეთ კარაქი, ურიეთ სანამ კარაქი არ გადნება, დაუმატეთ შესქელებული რძე

და კაკაო, ურიეთ,სანამ ერთიანი მასა არ გახდება და არ შესქელდება. გადმოიღეთ და მოათავსეთ თეფშზე, შედეთ

მაცივარში 2 საათის განმავლობაში. შემდეგ გააკეთეთ პატარა ბურთულები და ამოვლეთ შოკოლადის ფანტელებში.

შეგიძლიათ ასევე ამოავლოთ ქოქოსის ფანტელებში, ნიგოზში ან თხილში გემოვნების მიხედვით.

შეაფასეთ გვერდი