შემადგენლობა:
მომზადება:
საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში და გავაჩეროთ რამდენიმე წუთი. ჯამში ჩავყაროთ
ფქვილი, მოვაყაროთ მარილი, დავასხათ ზეთი, საფუვრიანი რძე და მოვზილოთ ელასტიური
ცომი, შევფუთოთ და დავდოთ სითბოში. გაფუებული ცომისგან გავაკეთოთ სხვადასხვა ფორმის
ფუნთუშები. დავალაგოთ ზეთიან და ფქვილიან ქურის ტაფაზე 200 გრადუსზე 15 წთ და
მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ხორციანი ღვეზელი |
ძალიან მაგარია, აუცილებლად გავაკეთებ